en spændende legeplads

HENKA LEGEPLADSER

Virksomheden HENKA, der blev etableret i 1987, er 100 % dansk ejet, og har domicil i Smørum. Vi arbejder i HENKA, seriøst og målrettet på, at levere; spændende, sjove og sikre legepladser, der skal kunne stimulere, udfordre og udvikle, motorikken, legen, det sociale samvær, der er så vigtigt for børn. HENKA´s kundegruppe er primært børneinstitutioner, skoler, offentlige/private legepladser, samt boligforeninger.

I HENKA har vi den målsætning at vi skal bygge 1. klasses kvalitets legepladser, hvor alle redskaber er fremstillet med flot finish, alle ender er pænt afrundede, redskaberne er
træbeskyttelses behandlet, hvilket alle billederne forhåbentlig illustrerer.

DSC00583

HENKA´s dygtige og engagerede medarbejdere

Udfører alle opgaverne i forbindelse med anlæggelsen af en legeplads; vi fremstiller, monterer, foretager udgravning, tilkører certificeret faldsand og fylder sand i sandkassen, vi leverer cykelbaner, udfører anlægsarbejde i forbindelse med amfiteatre hvor vi tilkører ny harpet muldjord, udlægger rullegræs, lægger fliser og meget andet. Som vi siger i HENKA ”et firma – et ansvar”!
Når det enkelte legeredskab er færdigproduceret, tester vore håndværkere redskabet for hoved,- hals, anorak og finger klemfælder, nedadgående spidse vinkler, sikkerhedsafstande samt stødområder mv. hvorefter undertegnede udfører sidste tjek incl. digitalfotografering af redskaberne inden der udstedes ibrugtagningstilladelse til LOGBOGEN og legepladsen kan tages i brug.
Såfremt I som kunde måtte ønske at få legepladsen kontrolleret af uvildig legepladsinspektør, anbefaler vi Gert Olsen, som ekspert på området.

Grundig gennemgang og årlig inspektion

Da det er uhyre vigtigt at legepladser vedligeholdes og efterspændes, tilbyder HENKA vore kunder at tegne et legepladsabonnement, der indbefatter grundig gennemgang af legepladsen 2 eller 4 gange årligt, hvor det ene af besøgene er den årlige hovedinspektion. Efter hvert besøg af HENKA´s håndværkere, afleveres/tilsendes rapporten, således at kunden kan kontakte HENKA for at gennemgå rapporten for eventuelle spørgsmål.
På alle legeredskaber, skal der monteres niveau 0 skruer, så de legepladsansvarlige altid kan sikre og tjekke, at faldsandet er intakt og vedligeholdt, med EN 1177 godkendt faldsand udlagt i en dybde på 20 cm.

Vi holder os i HENKA i øvrigt løbende orienteret omkring nye tiltag og ændringer indenfor de gældende standarder EN 1176 2008 serien, således at vi sikrer og garanterer at en legeplads leveret af HENKA, også her overholder alle standarder indenfor legepladsområdet.
Med de krogede og skæve Robinia stammer, som bærende konstruktion, siger det næsten sig selv, at der ikke findes 2 helt ens HENKA legepladser, et faktum, der i øvrigt konstant udfordrer vore medarbejdere i fremstillingsprocessen og skaber de perfekte, fantasifulde og kreative rammer for børns leg og udvikling.

Levering, opsætning samt tilkørsel af faldsand, tilbydes til fast aftalt pris.

HENKA´s legepladser er i fuld overensstemmelse med den gældende standard EN 1176-1: 2008 serien samt naturlegeredskaber EN 1500. HENKA´s legepladser er fremstillet af Robinia/acacie træ, samt sibirisk lærk og douglas.

Ring til HENKA på 39 56 33 33 og få en salgskonsulent på besøg, gratis og uforpligtende, hvor vi bl.a. gennemgår ønsker, legeværdi, faldunderlag, stødområder, sikkerhedseftersyn/vedligeholdelse, adgangsforhold, byggetilladelse og budget samt udarbejdelse af tilbud mv. prisliste, vedligeholdelsesvejledning mm. kan ligeledes rekvireres ved henvendelse til HENKA´s salgskontor. Undertegnede garanterer for, at I som kunde, efter at have købt en kvalitets legeplads af HENKA, vil stå tilbage med en positiv oplevelse, samt mange gode legetimer.

 

 

Med venlig hilsen

Henrik Andresen